Voorwaarden

Reservering

Reserveren: per telefoon, per e-mail of via het contactformulier op deze site

☏ +33/(0)620571071  ✉info@pyreneespassions.com, contactformulier

Wanneer moet ik mijn reservering betalen?

Bij ontvangst van de reserveringsaanvraag sturen wij binnen 24 uur een reserveringsformulier. Deze kan ingevuld retour worden gezonden per e-mail. Na 14 dagen is de reservering wettelijk definitief. Het zogenaamde herroepingsrecht vervalt na deze 14 dagen. Bij reservering vragen wij om een aanbetaling te doen van 40% binnen 10 dagen van de totale reissom.

Het restant bedrag (60%) van de reissom dient te zijn ontvangen op de rekening van Pyrénées Passions uiterlijk 8 weken voor de dag van aankomst.

Bij reservering binnen 8 weken voor aanvang van het verblijf dient per direct de totale reissom te worden voldaan (100%).

Aankomst/vertrek

Aankomst vanaf 16h00, vertrek om 10h30. Gedurende de maanden juli en augustus is alleen weekverhuur mogelijk. De wisseldag is dan op een zaterdag.

Annulering

Kosteloos annuleren is niet mogelijk. De annuleringskosten zijn afhankelijk van het tijdstip waarop geannuleerd wordt. Des te later de annulering des te hoger de annuleringskosten.

 • Gratis annuleren: binnen 10 dagen na de gedane reservering dat wil zeggen: het inzenden van het reserveringsformulier (herroepingsrecht).
 • Annulering meer dan 8 weken voor het verblijf: 40% van de reissom is verschuldigd, met een minimum van 150 €.
 • Annulering binnen 8 weken voor het verblijf: 100%, dat wil zeggen dat de volledige reissom is verschuldigd.
 • Bij een annulering brengen wij 25 € administratiekosten in rekening.
 • Voortijdige beëindiging van het verblijf: 100%, dat wil zeggen dat de volledige reissom is verschuldigd.

Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Kijk goed naar de polisvoorwaarden. Deze verschillen per maatschappij en polis. Een annuleringsverzekering kan tot 7 dagen na de reservering en tot maximaal 30 dagen voor aankomst afgesloten worden. Annuleringen kunnen zowel per mail als telefonisch worden doorgegeven. U krijgt dan een bevestiging hiervan per mail.

Eindschoonmaak

Voor de eindschoonmaak berekenen wij een bedrag van € 85,00. Wij verwachten dat de gîte/lodge netjes opgeruimd achter wordt gelaten bij vertrek. Vlak voor vertrek ontvangt u van ons een overzicht van onze verwachtingen.

Bed-, bad- en keukenlinnen

Bed-, badlinnen is inbegrepen met uitzondering van de verhuurperiode in het hoogseizoen. In deze periode kan het linnengoed gehuurd worden maar uiteraard ook zelf worden meegenomen.

 • De huurprijs voor bedlinnen (0m90 x 2m00) bedraagt 10,00 € per set

Een set bestaat uit een hoeslaken, een dekbedovertrek en een kussensloop

 • De huurprijs voor badlinnen bedraagt 8,50 € per set

Een set bestaat uit 1 grote badhanddoek, 1 kleine handdoek, 1 washandje (wij verhuren geen zwembadhanddoeken!)

 • De huurprijs voor het keukenpakket bedraagt 8,50 € per set

Een set bestaat uit 2 theedoeken, 1 handdoeken, 1 vaatdoeken,  1 schuursponsje,  1 afwasborstel, vaatwasblokjes en afwasmiddel

Maximale bezetting per gîte/lodge

Het maximum aantal personen van de gehuurde gîte/lodge mag niet overschreden worden.

Controle inventaris          

Direct na aankomst dient de huurder de inventarislijst te controleren op aanwezigheid, op goed functioneren en/of aanwezige schade.

Indien binnen 24 uur na aanvang van de huurperiode geen melding van onjuistheden is gedaan, wordt aangenomen dat alles in orde bevonden is en is de huurder vanaf dat tijdstip verantwoordelijk voor deze inventaris.

Aansprakelijkheid

Tijdens het verblijf is de huurder aansprakelijk voor de gîte/lodge, de inrichting en alle zaken die tot het gehuurde object behoren.

Mocht er schade veroorzaakt zijn door één van de personen vermeldt op het reserveringsformulier dan zullen wij een beroep doen op jullie WA-verzekering.  Wij vragen om begrip hiervoor.       

Waarborgsom

Een waarborgsom (borg) dient ter zekerheid van de verhuurder ingeval van  schade aan het verhuurde.

Indien na het verlaten van de gîte/lodge door de huurder schade aan het verhuurde is toegebracht, verrekenen wij de opknapkosten met de borg. Eveneens vindt een verrekening plaats indien de betaalde schoonmaakkosten niet toereikend waren om de gîte/lodge schoon te maken door onze schoonmaakploeg. De waarborgsom wordt geïnd contant bij aankomst en bedraagt 150 €.

Bij geen schade wordt de waarborg binnen een week na vertrek teruggestort per bank.

Op eigen risico:
 • betreedt een ieder ons terrein
 • maakt een ieder gebruik van het zwembad en alle andere faciliteiten op ons terrein en daarbuiten
 • doet een ieder mee aan gezamenlijke uitstapjes
 • speelt een ieder met onze dieren
 • dient een ieder zelf tegen zo’n aansprakelijkheid “verplicht” verzekerd te zijn
 • ouders zijn zelf verantwoordelijk voor het opletten van hun kinderen in de gehuurde gîte/lodge, en alles daarbuiten

Wij adviseren een reis- en annuleringsverzekering. Wij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade, noodlottigheden cq. ongevallen gedurende jullie vakantieverblijf in Pyrénées Passions als deze buiten onze verantwoordelijkheid is ontstaan.

2023 – 2024 prijzen onder voorbehoud

error: Content is protected !!