Speleologie Pyreneeën

Speleologie in de Franse Pyreneeën

Speleologie is een wetenschap die grotten onderzoekt. Maar het is ook een spannende bergsport waarbij je gewapend met helm plus hoofdlampje op grotverkenning gaat. Je kruipt door onverlichte nauwe gangen, klimt, glijdt en maakt afdalingen. En komt langs stalagmieten en stalactieten, langs ondergrondse waterplussen en ondergrondse rivieren en meer. En dat allemaal met onze gids Laurent, een ervaringsdeskundige in onze regio. 

Een geweldige beleving om grotten te exploreren en de wonderen van de onderwereld te ontdekken.

Laurent: “Durf speleologie !!!”

Het grondgebied van “Cagire – Garonne – Salat” verbergt vele geheime plaatsen die het alleen zal onthullen aan degenen die durven. De wereld van speleologie. Vergezeld door Laurent (specialist in zijn vak, daardoor is het avontuur voor iedereen mogelijk).

Als gezin, vanaf 6 jaar, in een droge holte zonder moeite een werkelijk… exotische natuurlijke omgeving ontdekken. Voor liefhebbers van buitensporten, in een kloof om touwentechnieken te leren, die nieuwe ontdekkingen, nieuwe sensaties mogelijk zullen maken

Aan de meeste experts in een van de vele kruisingen van het “mythische” speleologische netwerk “Félix Trombe-Henne Morte” (het langste speleologische netwerk van Frankrijk). “Ontdekkingstochten” (vanaf 6 jaar), “Initiatie tot speleologie”-uitstapjes (vanaf 12 jaar), technische verbetering of lange dagrace.

Geweldige belevenis voor de dapperen onder ons.

Wij dagen je uit! Samen met Laurent.

Tijdig reserveren is zeker noodzakelijk.

error: Content is protected !!