Ontdek de Pyreneeën

Ontdek en bezoek de Franse Pyreneeën. Als je op zoek bent naar echte waarden, als je houdt van de kennis en schoonheid van de natuur, als je gevoelig bent voor de charme van bepaalde plaatsen maar ook voor de manier waarop je ontvangen wordt, dan vind je in de Pyreneeën een gastvrije en vriendelijke omgeving om je vakantie door te brengen.

Ruig is het gebergte in het hart van de Franse Pyreneeën, bekroond door toppen als de Vignemale en beroemd om het indrukwekkende Cirque de Gavarnie met honderden meters hoge watervallen en de cols van de Tour de France. Hier ligt het Franse Nationale Park van de Westelijke Pyreneeën, maar ook het bedevaartsoord Lourdes, grotten met prehistorische schilderingen en de katharenburcht Montségur. Rozerood is de kleur van Toulouse, een grote levendige stad met kerken en gebouwen van baksteen.

Doordat wij goed bekend zijn met deze omgeving maken onze gasten op eenvoudige wijze kennis met unieke locaties die voor buitenstaanders moeilijk te vinden zijn.
Zelfs tot de kleinste bergpaden, bergweggetjes en glorieuze bergmeren tot hoog in de Pyreneeën.

Flora & Fauna Pyreneeën

“Ontdek de rijke flora en fauna in de Pyreneeën op ontdekkingstocht door de bergen” Afhankelijk…

Pyrenees Passions - Toulouse
Cultuur Pyreneeën

“Midi-Pyrénées” – “Een openluchtschatkist” Cultuur Pyreneeën. Bezoek prachtige kastelen in historische stadjes zoals St. Bertrand…

Wellness Pyreneeën

Wellness in de Pyreneeën. Lekker ontspannen kan in de buurt in diverse Welnesscenters. Laat je…

Wintersport Pyreneeën
Winter Pyreneeën

Les Pyrénées sous la neige Winter in de Pyreneeën. In de Pyrénéesee ski-gebieden kun je…

kidsproof vakantie
Zomer Pyreneneeën

Zomer Pyreneeën Door de 20 jaren die wij in de pyreneeën wonen kunnen wij goede…

Ontdek de Pyreneeën
error: Content is protected !!