Motorrijden Pyreneeën

Motorrijden in de Franse Pyreneeën. Haarspeldbochten ten top, routes van de Tour de France, fantastische collen, maar vooral schitterende uitzichten en dat als pure bergbeleving op je 2 gemotoriseerde wielen.

Deze ontdekking wil je proeven en ervaren als motorrijder en kan georganiseerd worden vanuit onze Domaine. Daarmee je vaste standplaats voor het motorrijden en dat precies op een locatie in het midden van de Franse Pyreneeën (met zeer ruime parking) en een geweldig uitgangspunt voor jouw/jullie ultieme motorreis.

Guy Heyns, en zijn professionele motortour club, kennen inmiddels de weg en hebben vanuit onze accommodatie een top tour uitgezet en samengesteld (juni 2022).

Na de uitwerking daarvan komt deze grootse tour zeer binnenkort online. Zie alvast de kleine impressie foto’s van de voorbereidingen van Guy en zijn team en de sfeer op onze Domaine, na de fenomenale gedane dag en route.

Onze gîtes zijn perfect uitgerust voor de ultieme motorreis. Ontbijt, lunch en diner zijn bespreekbaar. DIY is uiteraard ook een mogelijkheid.

Lezers op reis: De Pyreneeën verkennen vanuit Estadens op de motor

Paul, Didier, Ingrid, Walter en Guy van ‘De Motarkes’ vertrokken op 17 juni 2022 voor een tiendaagse reis doorheen de Pyreneeën.

Zie hier hun gemaakte reis.

error: Content is protected !!