Kidsproof vakantie

Beleef de allerleukste kidsproof vakantie!

Ik ben Pépé

Graag stel ik me voor. Ik ben Pépé, de mascotte van Pyrénées Passions en je beste vriend tijdens jouw kidsproof vakantie.

Voor de zomer verlaat ik de bergweide en kom ik speelplezier maken in Pyrénées Passions. Mijn rugzak met kleding gaat mee en mijn appelkist staat klaar als bed. Graag logeer ik bij al mijn vriendjes en vriendinnetjes die vakantie vieren. Neem me maar mee met uitstapjes en dan gaan we samen op de foto.
In het logboekje dat in mijn rugzak zit schrijven we (sch)apetrots al onze belevenissen op.

To do!

In de zomermaanden juli en augustus worden er allerlei leuke kinderactiviteiten georganiseerd, zoals kokkerellen en knutselen. Of we maken een wandeling en zoeken onderweg verborgen schatten.
Maar ook kun je je opgeven om in de bergen te gaan paardrijden, of stoer op de rivier “La Garonne” te gaan raften.
Ga je liever onder de grond dan organiseert onze gids Laurent een donkere tocht in een grot en krijg je een eigen helm met lampje en ontdek je al kruipend spannende ondergrondse kamers en stalactieten of stalagmieten. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een superleuke kidsproof vakantie.

In de tuin is het altijd feest! Er is een (omheind) zwembad 12 x 6m.- 1m50 diep, een trampoline (4m60), tafeltennistafel, klimhuis en schommels. Lekker samen spelen met gemaakte vriendjes.

Kinderpakket

Voor de allerkleinsten is er een kinderpakket beschikbaar, bestaande uit een kinderledikantje, kinderstoel en een speelgoeddoos. Alle trappen in de gîtes zijn veilig afsluitbaar met traphekjes. Dit geldt ook voor het dakterras. Het gehele terrein is veilig omheind.

Smulpaapjes

Voor alle smulpaapjes onder de 12 jaar worden er kinder-culinaire menuutjes geserveerd.