Domaine

Sfeervol logeren à la campagne

Dat kan in Domaine Pyrénées Passions. Een Domaine gelegen aan de voet van de Franse Pyreneeën, in het plattelandsdorpje Estadens, net boven de Spaanse grens in het departement Haute-Garonne (31).

‘s Ochtends bij het wakker worden en het voelen van de eerste zonnestralen die de dag doen bloeien proef je al direct de ultieme sfeer van het buitenleven.
De schapenboer die zijn schaapjes verplaatst naar een andere weide, de koeien die met hun bellen grazend de omgeving verkennen en het geluid van het stromende bergbeekje dat door de Fond de la Vielle stroomt, in combinatie met het opsnuiven van de gezonde frisse berglucht al genietend van de dag die komen gaat.

Domaine | Pyrénées Passions
Faciliteiten

✓ Zwembad 12 m x 6 m x 1.50 diep ✓ Trampoline 4.60 m ✓ Jeux de boules ✓ PingPong ✓ Speeltuin

✓ Picknicktafels onder de oude appelboom ✓ Apèro plekjes in de tuin ✓ Omringd door bergen, weilanden en vee

✓ Schaduwrijke plekken

✓ VTT-/jogging-/wandelroutes vanaf de Domaine puur in de natuur

Terrein

Op het ruime terrein (8.000m2) verhuren we een 8-tal Gîtes (60 – 80m2) en een 2-tal Lodges (40m2). Domaine Pyrénées Passions beschikt over 2 Gîtes die zich bevinden zich op de begane grond, en 6 Gîtes op de 1e etage. De 2 Lodges zijn verder gelegen op het terrein en beschikken over volledige privacy.

Het zwembad is omheind (12mx6m en 1m50diep) en is geschikt voor groot en klein. Bomen bij het riviertje en parasols bieden schaduw tegen de zon

Vertier en speelplezier

Er is genoeg vertier en speelplezier. De trampoline (4.60m), petanquebaan, tafeltennis en een speeltuin met schommels.

Domaine Pyrénées Passions is Kidsproof en uitermate geschikt voor gezinsvakanties.