Covid-19

Covid-19 | Pyrénées Passions
Pyrénées Passions hanteert aangescherpte maatregelen

Bij Pyrénées Passions heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Wij nemen de ontwikkelingen omtrent het Covid-19 virus daarom ook erg serieus.

Naast dat Pyrénées Passions zelf uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures heeft getroffen blijven wij ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen, zowel lokaal als internationaal, nauw in de gaten gehouden, zodat Pyrénées Passions voortdurend aan de veiligheid en welzijn van haar gasten en medewerkers kan voldoen.

Voor de meest gestelde vragen en antwoorden omtrent Covid-19, verwijzen we u graag door naar het  het RIVM en Reisadvies Frankrijk | Ministerie van Buitenlandse Zaken

Voor vragen over reeds gedane reserveringen kunt u ons bereiken per mail info@pyreneespassions.com

Indien er sprake is/zal zijn van een in-/uit of doorreisverbod naar/van Frankrijk in verband met COVID-19 dan gelden flexibele annuleringsvoorwaarden. Dat wil zeggen kosteloos annuleren. Let op! Dit geldt niet voor quarantaine verplichtingen. In alle andere gevallen gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden.

Zorg goed voor elkaar!

error: Content is protected !!